Λάρισα

Στο Δημαρχείο Κιλελέρ η νομαρχιακή επιτροπή Σύριζα

Με επίσκεψη στο Δημαρχείο Κιλελέρ, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο κύκλος επαφών και συναντήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στους δήμους της περιοχής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν ο συντονιστής γραμματέας της νομαρχιακής, Πέτρος Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής συντονιστής, Βασίλης Ζωγράφος και τα τοπικά στελέχη, Στέλιος Σαίτης, Στέργιος Γούσης και Μυρτώ Παπακωνσταντίνου.

Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ Β. Βισβίκης, Πολιτισμού Κ. Φιλιππούλης, ΔΕ Νίκαια – Κραννώνα Χ. Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών Νίκαιας και Πλατυκάμπου, κ. κ. Αν. Ρεντζιάς και Γιαν. Κουκούτσης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΚΔΕΚ Αχ. Χατζούλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Κομήτσας, η δημοτική σύμβουλος, Ζ. Ανυφαντή. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Έλενα Καματέρη και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Γιάννης Σίνης.

Οι οικοδεσπότες ενημερώθηκαν για τα οργανωτικά ζητήματα του επικείμενου συνεδρίου, αλλά και για τον ενεργό ρόλο, τόσο κατά τη διάρκεια του, αλλά και στο επόμενο χρονικό διάστημα που θα έχουν οι παραγωγικοί φορείς του τόπου, καταθέτοντας τα προβλήματα και προτάσεις για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά τους, ο Δήμαρχος και οι φορείς του Δήμου Κιλελέρ, αναφέρθηκαν στην έλλειψη υποδομών που παρατηρούνται στην περιοχή τους, τόσο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όσο και στην αγροτική οδοποιία, καθώς και σε συνδετήριους οδικούς άξονες μεταξύ των χωριών αλλά και των πολλών επιχειρήσεων που υφίστανται εντός των ορίων του δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά αλλά και προτάσεις υπήρξαν για τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, την εμφάνιση νιτρικών στο πόσιμο νερού περιοχών του δήμου, καθώς και στην ανάγκη παρεμβάσεων στην οδό Βόλου, αλλά και στην υλοποίηση της παράκαμψης Φαρσάλων.

kileler

Previous ArticleNext Article