Ελασσόνα

Στον αγιασμό σχολείων στην Ελασσόνα ο Θανάσης Παιδής

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , ο Εντεταλμένος   Σύμβουλος & π. Αντιπεριφερειάρχης  κ. Θανάσης Παιδής  , παρευρέθηκε στην τελετή Αγιασμού σχολείων της  Ελασσόνας  και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Παιδής  έδωσε το «παρών» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας , στο Γυμνάσιο Ελασσόνας και στο Νηπιαγωγείο Καλυβιών που λειτούργησε  για πρώτη  φορά μετά από 8 χρόνια .

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παιδής  ανέφερε

«Ένα νέο σχολικό  έτος ξεκινά και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  καλή σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση, δημιουργικότητα και νέες εμπειρίες. Τα εφόδια που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά  από το σχολείο θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς , ανάλογα με τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητες  που έχουν   να δημιουργήσουμε για μαθητές  και εκπαιδευτικούς το καλύτερο  δυνατόν περιβάλλον   εκπαίδευσης.

Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και για αυτό λόγο έχουν υλοποιηθεί εκατοντάδες έργα σε όλη την Θεσσαλία που περιλαμβάνουν νέες κτιριακές  υποδομές σχολείων, εργασίες αναβάθμισης, τόσο σε κτίρια, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο σχολικών μονάδων καθώς και εξοπλισμό σχολείων .

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα  καθώς η Παιδεία ήταν και παραμένει μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!».

Previous ArticleNext Article