Λάρισα

Στον συντονιστή Αποκεντρωμένης Δοιήκησης και την Περιφερειακή διευθύντρια ο Σύριζα Λάρισας

Διαδοχικές επαφές με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαο Ντίτορα, καθώς και με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ελένη Αναστασοπούλου, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής, Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Συντονιστής, Βασίλης Ζωγράφος και το στέλεχος του κόμματος, Στέλιος Σαίτης.

Αντικείμενο των δύο συναντήσεων ήταν το επικείμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Στη συνάντηση με τον κ. Ντίτορα, κοινός τόπος υπήρξε η διαπίστωση ότι αποκέντρωση σημαίνει ανάπτυξη και επισημάνθηκε η συμβολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να προχωρήσει η ανάπτυξη χωρίς προβλήματα.

Στη συνάντηση με την κα Αναστασοπούλου συζητήθηκε η λειτουργία της δημόσιας εκπαίδευσης στο νομό, επιβεβαιώθηκε η κοινή αντίληψη ότι η εκπαίδευση οδηγεί στην ανάπτυξη και ότι γίνεται προσπάθεια να μην υπάρξουν λειτουργικά προβλήματα ακόμα και στις πλέον απομακρυσμένες σχολικές μονάδες ώστε να λειτουργήσει χωρίς προσχώματα η δημόσια εκπαίδευση.

ditoras

 

Previous ArticleNext Article