Αθλητισμός

Στον ΓΣΕ Ελασσόνας ο Δαουλάρης

Το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας μετά την ανανέωση του προπονητικού τιμ ,  δεν άργησε να πραγματοποιήσει και την πρώτη μεταγραφική προσθήκη, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον φόργουορντ Παναγιώτη Δαουλάρη .

Ο πολύπειρος φόργουορντ  αγωνιζόταν για δυο χρόνια  στον Γ.Σ Σοφαδων και δυο χρόνια στον Ερμή Αγιάς, στον οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα για να καταγράψει ιστορικές πορείες και να προβιβαστεί διαδοχικά από την Α2 ΕΣΚΑΘ στη Β’ Εθνική!

Με τη Λαρισινή ομάδα ο 37χρονος ύψους 1,95μ. αθλητής πανηγύρισε δυο διαδοχικές ανόδους, εκ των οποίων το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2014-15 και το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Δαουλάρης αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα και διαθέτει ηγετικά χαρίσματα στο παρκέ που χωρίς καμία αμφιβολία θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρότερους παίχτες του ρόστερ με την παρουσία του στην ομάδα.

Μάλιστα, κατά την περυσινή σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ ήταν τρίτος σκόρερ του Ερμή στη Γ’ Εθνική με μ.ο. πόντων 14,8, ενώ διαθέτει παραστάσεις από τις υψηλότερες κατηγορίες μπάσκετ της χώρας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πανιώνιο και την Α1 και φορώντας στη συνέχεια τις φανέλες του Αρίωνα (Α2), Παπάγου (Α2), Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνική), Ραφήνα (Γ’ Εθνική) Αιγίου (Β’ Εθνική), Κορίνθου (Γ’ Εθνική), Κόροιβου Αμαλιάδας (Β’, Γ’ Εθνική) και Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική).

Previous ArticleNext Article