Ελασσόνα

Στις ΔΗΜ. Τ.Ο Λάρισας και Τυρνάβου ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Η σημαντικότητα της ορθής, ηθικής πολιτικής στάσης με βασικό γνώμονα τον πολίτη, αναδείχτηκε στην πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη με την Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο Λάρισας Σοφία Ζαχαρή, που τον καλωσόρισε με χαρά στο γραφείο της.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης τη συνεχάρη για το ήθος της, τη απλότητα της, και το στόχο της μέσα από την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο να συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της με αίσθημα προσφοράς στο συνάνθρωπο, αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική κρίση που βιώνει ο κόσμος, αλλά και την κρίση αξιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Σοφία Ζαχαρή από την πλευρά της, δήλωσε ότι βρήκε πολλά σημεία αναφοράς με το Γιώργο Κατσιαντώνη, συμφωνώντας μαζί του, ότι η συστράτευση για το συλλογικό καλό των Ελλήνων πολιτών, θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό χρέος όλων, ώστε να διασφαλιστούν οι αρχές και οι αξίες για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον κάλεσε να συνεχίσει να είναι κοντά στον κόσμο, όπως κάνει καθημερινά, να συζητάει μαζί τους, και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους.

Ιδιαίτερα θερμό ήταν και το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο Τυρνάβου Ανδρέα  Γιαννόπουλου στο Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, που έκανε μια βόλτα μαζί του στην κεντρική πλατεία για να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να ακούσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι η διαδρομή για τη διεκδίκηση των δικαίων των πολιτών, είναι μεγάλη, αλλά υποστήριξαν ότι με μεράκι και πολύ δουλειά, οι προσδοκίες για ένα “φωτεινό” μέλλον θα επιτευχθούν.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο Τυρνάβου για τη στήριξή του στο συνάνθρωπο, και για την πρωτοβουλία του, να περπατήσουν μαζί για να καταγράψουν το “σφυγμό” της καθημερινότητας των κατοίκων του Τυρνάβου που ασχολούνται κυρίως με τον πρωτογενή τομέα. Έδωσαν τα χέρια μάλιστα, υποσχόμενοι και οι δύο, ότι η επαφή τους με τον κόσμο και η ανάδειξη των προβλημάτων του, θα είναι συχνή και εποικοδομητική.

Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτοψίας τους μάλιστα στο κέντρο του Τυρνάβου, είχαν την  χαρά να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστο Τσιτσιρίγγο και με άλλα στελέχη της παράταξης, όπου συζήτησαν καίρια θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Previous ArticleNext Article