Λάρισα

Στη Στροφή πρόλαβε τα Μεμέτια ο Ιεράξ της ΤΑ …Μια ντουζίνα Αετούς έστειλε καταπάνω τους

Αν  και σχεδόν πάντα  γκρινιάζουμε,  κάποτε πρέπει να αποδίδουμε και τα Εύσημα σε αυτούς που  είναι πίσω απο τη Στρατηγική Σκέψη ,το σχεδιασμό  και την δυναμική αντίδραση των Πολεμιστών μας !

Αν και όλοι στην Πολεμική Αεροπορία  μας δεν είναι τυχαίοι ,οφείλουμε να σταθούμε στο δίδυμο της Ηγεσίας της Τακτικής Αεροπορίας,(Αρχηγός και Υπαρχηγός ) που αυτή την εποχή αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία τους Εισβολείς στους Ουρανούς του Αιγαίου !

Κόντρα σε κόπωση του προσωπικού ,κόντρα στα λιγοστά αποθέματα ανταλλακτικών, αλλά και κόντρα στις πολιτικές που κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια ,κατάφεραν να έχουν πάντα έναν ικανό αριθμό Μαχητικών σε ετοιμότητα !

Να επισημάνουμε οτι χθές είχαν απογειώσει 28 Μαχητικά έναντι 35 των Τούρκων …Αλλά οι δικοί μας ήταν πάντα  έτοιμοι και για συνεχόμενες εξόδους που αυτό πολλαπλασιάζει την παρουσία Μαχητικών μας στον Αέρα !

Σήμερα πάντως αν και οι Τούρκοι απογείωσαν 14 Μαχητικά δεν μπόρεσαν να κάνουν παρά μια τρύπα στο νερό …Αν μάλιστα είχαμε  αφήσει κατά μέρος τους Κανόνες εμπλοκής , (Ας όψεται) σήμερα θα ήταν η μέρα της κολάσεως  για το γόητρο του Τουρκικού Στρατού και δεν υπερβάλλουμε

Μια ντουζίνα μαχητικά απογείωσε σήμερα το ΑΤΑ και επειδή σε Σκύρο και Λήμνο είναι τα Τσακάλια μας σε κάθε σχεδόν παραβίαση του FIER  τα Ελληνικά Μαχητικά εμπλέκονταν σε αερομαχίες !

Άμεση η Αντίδραση και δουλεμένος  ο Σχεδιασμός  ,ώστε  ανάσα δεν πήραν τα Τούρκικα …Το κυνηγητό ήταν ανελέητο !!!

Ας ελπίσουμε ο «Μουστάκιας» να πει και κάνα μπράβο στα Παιδιά που έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους …Χρονιάρες μέρες !!!

Για την Ιστορία καταγράφουμε την Σημερινή Ημέρα  ….

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     5 (6 F-16 & 4×2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     5
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      6 (από τους σχηματισμούς)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     2

ΠΕΡΙΟΧΗ               :   BΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

 Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr
Previous ArticleNext Article