Λάρισα

Στη Ρώμη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ο Χρήστος Κέλλας

Ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου και αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, θα βρίσκεται στη Ρώμη από τις 28 έως τις 29/11/2019, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στη συνάντηση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Συνέλευσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ΟΗΕ, της ΕΕ, του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.

Επιπλέον της εκπροσώπησης, ο Λαρισαίος πολιτικός θα είναι ομιλητής στην ειδικότερη θεματική συνεδρίαση σχετικά με την αξιολόγηση και αντιμετώπιση των απειλών από την ενδεχόμενη επιστροφή τρομοκρατών και των οικογενειών τους στην Ευρώπη ιδιαίτερα από τα πεδία των μαχών της Συρίας και του Ιράκ.

Παράλληλα, ο κ. Κέλλας θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους ομολόγους του, ενόψει της Ολομέλειας της Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, κατά την οποία αναμένεται να παρουσιαστεί συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης και του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, η οποία θα προετοιμαστεί στο πλαίσιο της συνάντησης της Ρώμης.

* Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου είναι διεθνής οργανισμός, στον οποίο συμμετέχουν 34 κράτη (29 μέλη και 5 συνεργαζόμενα) από τη Νότια Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή καθώς και από τη Μαύρη Θάλασσα.

Previous ArticleNext Article