Λάρισα

Στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης ο Χρήστος Κέλλας Συνομίλησε με παραγωγούς- καταναλωτές

Την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της λαϊκής αγοράς, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Νεάπολης, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε με παραγωγούς λαϊκών αγορών και ενημερώθηκε για τη σταδιακή έκδοση καταβολής της ενίσχυσης των 800 ευρώ. Συγχρόνως, υπογράμμισε τη συμβολή τους στη διατροφική αυτάρκεια των νοικοκυριών σε αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία με φρέσκα, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα από τον θεσσαλικό κάμπο.

Οι παραγωγοί τον ευχαρίστησαν για την παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, και τη συμβολή του στη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ, μετά την αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε όλη τη Θεσσαλία για 14 ημέρες, καθώς και για το διαρκές ενδιαφέρον του για τον κλάδο.

Ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. συνομίλησε ακόμη με καταναλωτές, οι οποίοι του μετέφεραν την ικανοποίησή τους για την επάρκεια των αγαθών και την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Δήλωση Χρ. Κέλλα

Ο κ. Κέλλας αναφέρθηκε στη μετάβαση στην επόμενη μέρα, με έμφαση στα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τόσο των παραγωγών, όσο και των καταναλωτών στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, σημειώνοντας:

«Όπως φαίνεται, παραγωγοί και καταναλωτές, με αίσθηση ατομικής ευθύνης, εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις και στόχος της Κυβέρνησης μέσα από τη συνεχιζόμενη καμπάνια ενημέρωσης είναι να συμμορφωθούν κι αυτοί οι λίγοι, ώστε η επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει με επιτυχία.

Για μια ακόμη φορά, ενόψει της λήξης των περιοριστικών μέτρων από Δευτέρα 4 Μαΐου, απευθύνω κάλεσμα στους συμπολίτες μου να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας με την ίδια υπευθυνότητα, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε την επάνοδο στην καθημερινότητα με σύνεση και ασφάλεια».

Previous ArticleNext Article