Αθλητισμός

Στη Δόξα Λευκάδας ο Θανάσης Τσιαβές

Η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας μπορεί να αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να σηκώσει πλέον το βάρος της συμμετοχής της ομάδας στη Α2 και να… έριξε τον σύλλογο στην Γ’ Εθνική. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα ενισχύσουν την ομάδα και δεν θα την κάνουν ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ισα, όσα η διοίκηση έκανε σεφτέ στις μεταγραφές και έδειξε τις… διαθέσεις της, καθώς έφερε στην ομάδα έναν εξαιρετικό παίκτη ο οποίος εκτός των ικανοτήτων του, ξέρει καλά και τις μικρές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Θανάση Τσιαβέ. Η Δόξα τα βρήκε με τον παίκτη και ο Τσιαβές αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου της Λευκάδας.

Ο 25χρονος παίκτης έχει περάσει  από πολλές ομάδες (ΓΣ Ελασσόνας, ΓΣ Αμπελώνα, Αστέρας Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Φοίνικας-ΓΣ Λαρισαίων 1928, Ασπίδα Ξάνθης, ενώ πέρσι έπαιζε με στη ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λευκάδας για την απόκτηση του Θανάση Τσιαβέ:

«Παίχτης της ομάδας μας είναι ο Θανάσης Τσιαβές (1.90,γεν 1993).Την χρονιά που πέρασε ήταν αντίπαλος μας στην ΑΕ Λάρισας,ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Ελασσόνας, στον ΓΣ Αμπελώνα, στον Αστέρα Λάρισας, στον Φοίνικα Λάρισας, στον Φοίνικα-ΓΣ Λαρισαίων 1928 και στην Ασπίδα Ξάνθης».

http://www.basketblog.gr

Previous ArticleNext Article