Αθλητισμός

Στη Γ’ Εθνική με τον Γιάννη Ποντίκα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Γιάννης Ποντίκας είναι ο εκλεκτός της Αναγέννησης για το πρόσωπο του προπονητή που θα κληθεί να την καθοδηγήσει στη Γ’ Εθνική.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ-17 της ομάδας, την οποία οδήγησε στην άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ, θα παραμείνει στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων, παίρνοντας τα ηνία στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη (24/7).

Ο 44χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Καρδίτσας, αφού διαθέτει εμπειρία στους πάγκους των ομάδων της περιοχής και μάλιστα ηγήθηκε πρωταγωνιστικών προσπαθειών σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, αναλαμβάνοντας το κοουτσάρισμα Σωματείων με φιλόδοξες βλέψεις και ανάλογες επιτυχίες με τον ίδιο στο «τιμόνι».

Στο ρόλο του γυμναστή θα είναι ο Γιώργος Κεφαλάς, ο οποίος πέρυσι συστήθηκε στο Καρδιτσιώτικο κοινό ως προπονητής του Σώκρατες και φέτος του Αστέρα, ενώ παλαιότερα έχει εργαστεί σε υψηλό επίπεδο με τον Λεβαδειακό.

Τέλος, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ποντίκα θα είναι ο Μάκης Κατσαβριάς, με τον Καρδιτσιώτη προπονητή να συνεχίζει στο τιμ της ομάδας, έχοντας ενεργό ρόλο και στις ακαδημίες της.

Την περασμένη σεζόν, ο Ποντίκας ήταν προπονητής και στον Διγενή Αρτεσιανού στην Α’ ΕΠΣΚ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2016-17 εργάστηκε στη Δόξα Μητρόπολης από την οποία αποχώρησε μετά από 24 ματς στην Α’ ΕΠΣΚ, όπου οι Κιτρινόμαυροι βρισκόταν στη δεύτερη θέση έχοντας 62 βαθμούς, μόλις έναν από την κορυφή και έχοντας 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθοδήγησε τον Ηρακλή Σοφάδων, στην πιο πρόσφατη πρωταγωνιστική πορεία που διέγραψε ο Σύλλογος, καθώς έφτασε έως τα πλέι-οφ του πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΚ και παλαιότερα ήταν στην Α.Ε. Πασχαλίτσας, τον Π.Ο. Ελλασόνας, τον Α.Ο. Ολοσσών, τον Α.Σ. Βερδικούσα, τον Α.Ο. Πόρου, τον Α.Σ. Τροιζηνιακό, τον Α.Ο. Θησέα Τροιζίνας και Π.Σ. Ελασσόνας, ενώ σε ότι αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες έχει δουλέψει στις ακαδημίες «Γεώργιος Καλτέκης», Ένωση Πόρου-Γαλατιάς, Α.Σ. Τροιζηνιακού και Ελασσόνας.

Τη διετία 2015-17, ο Ποντίκας είναι προπονητής στον Εθνικό Καρδίτσας, όπου δούλεψε αποκλειστικά με τμήματα υποδομής και τη σεζόν που μας πέρασε ήταν και πρώτος προπονητής των Κυανόλευων στη Β’ ΕΠΣΚ, τους οποίους οδήγησε έως τα πλέι-οφ ανόδου με αμιγώς νεανικό σύνολο.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αναγέννηση:

«Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι νέος προπονητής της φετινής προσπάθειας στη Γ’ Εθνική θα είναι ο κύριος Γιάννης Ποντίκας,πρώην προπονητής της δεύτερης ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,την οποία και οδήγησε φέτος στην άνοδο.

Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο επίσης καταξιωμένος κύριος Γιώργος Κεφαλάς με πλούσιο βιογραφικό στον τομέα αυτό.Άμεσος συνεργάτης τους θα είναι ο κύριος Μάκης Κατσαβριάς,που είναι με μεγάλη επιτυχία ο επικεφαλής των τμημάτων των ακαδημιών.

Καθημερινά γίνονται ενέργειες από τους προπονητές μας σε συνεργασία με την τριμελή επιτροπή και την ερασιτεχνική για την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας μας προκείμενου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και να δομηθεί μια αξιοπρεπής ομάδα με έντονο το καρδιτσιώτικο χρώμα.Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»!

Αρχική

Previous ArticleNext Article