Ελασσόνα

Στη Βουλή με μαθητές της Τσαριτσάνης Ελασσόνας ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Ένα… γνώριμο οικοδεσπότη είδαν στο πρόσωπο του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κατσιαντώνη, οι μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Τσαριτσάνης Ελασσόνας, που επισκέφτηκαν την Βουλή, λίγες ώρες πριν ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός του 2019.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης υποδέχτηκε με χαρά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν, συγχαίροντάς τους για την υψηλή Παιδεία που πρεσβεύουν ως απόγονοι του Τσαριτσανιώτη διδάσκαλου του Γένους, Κωνσταντίνου Οικονόμου Εξ Οικονόμων.

Ευχαρίστησε την διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Κουτσιάη, και τις καθηγήτριες Χρυσούλα Καπετάνιου και Μαρία Μπέλτσιου για την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχουν στα παιδιά, επισημαίνοντας την παρέμβαση που οφείλει να κάνει η Πολιτεία συνδράμοντας στην πράξη, σε ζητήματα ουσίας που θα έχουν ως επίκεντρο το μαθητή και τη μόρφωσή του, σε ένα δημιουργικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που θα του δώσει όλα τα εφόδια για τη ζωή του έξω από το σχολείο.

Απαραίτητη, τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ  και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, είναι η στήριξη και προς τους εκπαιδευτικούς που επιτελούν έργο σημαντικό, παρά τα όποιες δυσκαμψίες του συστήματος της χώρας μας. Επισήμανε δε, ότι οφείλει ο κρατικός μηχανισμός, να πράξει τα δέοντα και ως προς την εξασφάλιση των συνθηκών ασφάλειας στα σχολεία, που στις μέρες μας παραβιάζονται συχνά.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια φωτογραφία μαθητών και εκπαιδευτικών με το Γιώργο Κατσιαντώνη, προκειμένου να θυμούνται όλοι τη σημαντική αυτή επίσκεψη στο Ναό της Δημοκρατίας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Previous ArticleNext Article