Ελασσόνα

Στην Καλλιθέα ο Δήμαρχος Ελασσόνας – Θα δεχθεί πολίτες με ραντεβού

Μία νέα πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελασσόνας ξεκινάει με την άρση των περιοριστικών μέτρων στα πρώην δημαρχεία του Δήμου Ελασσόνας. Ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας θα δεχτεί πολίτες με ραντεβού Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στο πρώην Δημαρχείο Ολύμπου 10:00-13:00 ώστε να του τεθούν ζητήματα που τους απασχολούν και επιπλέον να διευκολυνθούν με τις μετακινήσεις τους προς την πόλη της Ελασσόνας.

Ο  κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περιορισμού και αυτοπεριορισμού, ήρθε η ώρα να βρεθούμε κοντά με τους δημότες μας και να συζητήσουμε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Είναι σημαντικό να ακούμε τους δημότες μας, γι’ αυτό και  επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τις συναντήσεις μαζί τους άμεσα μετά και τις δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα στις μετακινήσεις και τις συναντήσεις. Η καθημερινότητα επιδιώκουμε να επιστρέψει σύντομα για όλους, ωστόσο ακόμα πρέπει να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα και προς διευκόλυνση των πολιτών θα επισκεφτώ ο ίδιος τα κατά τόπους δημαρχεία».

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συναντηθούν με τον δήμαρχο καλούνται να τηλεφωνήσουν στο γραφείο δημάρχου στο 2493350224 για να κλείσουν ραντεβού.

 

Previous ArticleNext Article