Ελασσόνα

Στην Ευρωπαϊκή Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαχείριση κρίσεων ο Θανάσης Παιδής

Στην έδρα του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), στη Λάρισα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ώστε να παρακολουθήσει την Τακτική Άσκηση Στρατηγείου «CPX MILEX-19».

Ο κ. Παιδής, στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά την επιτυχή έκβαση της Άσκησης, όπως και το υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού το οποίο διακρίνει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την επίσκεψή του αντάλλαξε απόψεις με το Αρχηγό του Ελληνικού  Στρατού  αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά καθώς και άλλους  στρατιωτικούς επιτελείς, δηλώνοντας την υποστήριξη στο έργο που επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις επ’ ωφελεία της χώρας και των πολιτών.

Παράλληλα, συνεχάρη τα στελέχη για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που καταγράφουν σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς τους, τόσο εντός των συνόρων όσο και σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Εξωτερικό, έχοντας αναδείξει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μεταξύ των καλύτερων.

Μετά το τέλος της επίσκεψης στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που διαθέτουν, το οποίο απεδείχθη περίτρανα και από το επιτυχές αποτέλεσμα της Ευρωπαϊκής Άσκησης για τη διαχείριση κρίσεων.

Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά τους» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

 

Previous ArticleNext Article