Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους στον νομό Λάρισας, την Ελασσόνα επισκέφθηκαν χθες ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης και Όλγα Νάσση.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων της αντιπροσωπείας των υποψήφιων ευρωβουλευτών περιλάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, επίσκεψη στο Δημαρχείο Ελασσόνας και συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου καθώς και ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου και συνομιλία με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου έγινε σύντομη ενημέρωση από τον διοικητή του Αντώνη Θώμο. «Στο πρόγραμμα της επίσκεψης στην Ελασσόνα δεν είναι τυχαία η παρουσία μας στο Α.Τ. Ελασσόνας. Ο χώρος μας δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των πολιτών και στο υπεύθυνο έργο που επιτελούν αυτοί που προσπαθούν καθημερινά για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημ. Παπαδημούλης.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συναντήσεις και επαφές με κατοίκους και φορείς στο κέντρο της πόλης.

Την αντιπροσωπεία των ευρωβουλευτών συνόδευαν μέλη της Νομαρχιακής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας Ελασσόνας Θεόδ. Τζιώλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Δημ. Καρανίκας, υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί, κ.ά.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article