Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα συνεδρίασε το ΔΣ της Ε.Π.Σ. Λάρισας

Στην Ελασσόνα συνεδρίασε πριν μερικές ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας παρουσία του Δημάρχου κ. Ν. Γάτσα και πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου από το Δήμο Ελασσόνας.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημ. Μπουχλιαριώτης και εξήγησε την απόφαση της διοίκησης να συνεδριάζει στις έδρες των δήμων του νομού Λάρισας, προκειμένου να δίνεται η ευκαιρία στους προέδρους των ποδοσφαιρικών σωματείων να συζητούν με τους Δημάρχους θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Στη συνεδρίασε συμμετείχαν ακόμη η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Ελ. Ταζέ, η οποία έχει και την εποπτεία των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Κ. Δήμκος, οι αντιδήμαρχοι Ιω.  Δραγατσίκης, Δ. Κουρομπίνας, Ιω. Νάνος, Γ. Κατσιούρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθ. Γεροφωκάς και Κ. Τσούρης. Παρών στη συνεδρίαση και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Π. Τσακνάκης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνετε να έρθουμε κοντά σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες και να συζητήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε να προσφέρουμε στον τομέα του αθλητισμού. Προσωπικά νιώθω συγκινημένος που συμμετέχω σε συνεδρίαση της Ε.Π.Σ. Λάρισας, γιατί ο πατέρας μου είχε διατελέσει γεν. γραμματέας της Ένωσης για πολλά χρόνια.

Από τις πρώτες ημέρες της θητείας μας κάναμε συναντήσεις και συζητήσεις με τις διοικήσεις των σωματείων, για να διαπιστώσουμε τις ανάγκες τους και να δρομολογήσουμε λύσεις στα θέματα της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, των επιχορηγήσεων και της παροχής κάθε δυνατής συνδρομής.

Η οικονομική κατάσταση του δήμου δεν επιτρέπει υπερβολικές δαπάνες, ωστόσο έχουμε κάνει προγραμματισμό και έχουμε τη θέληση να φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλες τις κοινότητες. Αισθανόμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες των τοπικών ομάδων και θα είμαστε δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διοίκηση, προπονητές, αθλητές και εθελοντές. Θέλω, τέλος, να εξάρω τη τεράστια συμβολή των ανθρώπων που εθελοντικά συμμετέχουν στα ποδοσφαιρικά σωματεία και προσφέρουν οικονομικά και με προσωπική εργασία, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι νέοι του δήμου μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και την άσκηση».

Previous ArticleNext Article