Λάρισα

Στην εκδήλωση του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών “Η ΕΛΠΙΔΑ” ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή, που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των οργανωτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Λάρισας, ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος του Αμπελώνα.
Στον ποδηλατικό γύρο συμμετείχαν φέτος πάνω από 550 ποδηλάτες, μαθητές των σχολείων του Αμπελώνα με τους Διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό, γονείς και αρκετούς συνδημότες και συνδημότισσες, φίλους και φίλες του ποδηλάτου και της αιμοδοσίας, που φορώντας άσπρα και κόκκινα καπέλα και μπλουζάκια προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και κρατώντας κόκκινα μπαλόνια προσφορά του Συλλόγου, διέδωσαν παντού ηχηρό το μήνυμα της αιμοδοσίας με το διπλό στόχο.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας ο οποίος δήλωσε σχετικά: Να εμπνεύσουν στους νέους την αγάπη προς το ποδήλατο, που αποτελεί το κατεξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο και να διαδώσουν ακόμη περισσότερο στους κατοίκους της περιοχής την ιδέα και το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Previous ArticleNext Article