Ελασσόνα

Στην Αθήνα η νεανική χορωδία “musicArte”

Στην Αθήνα θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου 2016 η Παιδική – Νεανική Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 4ο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο δήμος Νίκαιας  – Αγ. Ιωάννη Ρέντη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Το χορωδιακό φεστιβάλ  πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την ανάδειξη και προβολή του λαϊκού πολιτισμού μέσα από δράσεις παιδιών και νέων. Η παιδική χορωδία της Ελασσόνας συμμετέχει μετά από πρόσκληση του κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα: Μουσική Γωνία Μοσχάτου Ταύρου, Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας  “musicArte”, Παιδική Χορωδία – μαντολινάτα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, Παιδική Χορωδία Καρύστου, Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, Παιδική Χορωδία “Οι Ρίζες” Ευβοίας και η Νεανική Ορχήστρα Εγχόρδων Πειραιά.

Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα ευχάριστο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

logo-teliko1

 

 

Previous ArticleNext Article