Ελασσόνα

Στήριξη Ευαγγέλου στα αιτήματα των Αγροκτηνοτροφικών Συλλόγων Ελασσόνας

Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον δίκαιο αγώνα των Αγροκτηνοτροφικών Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας και δηλώνουμε από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο, ότι θα ειμαστε δίπλα τους όπως άλλωστε κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια .

Οι απόψεις μας συντάσσονται πλήρως με τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων, καθώς από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει στη Δημοτική Αρχή ότι η απόφαση της για τροποποίηση των τελών άρδευσης είναι άδικη και έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα.

Θα πρέπει άμεσα  η Δημοτική Αρχή να άρει την απόφαση της και να προχωρήσει σε ενιαία χρέωση με βάση το κυβικό μέτρο, όπως ζητούν και στο ψήφισμα τους οι συντοπίτες αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Εμείς ως παράταξη ψηφίσαμε  τον κανονισμό άρδευσης  προκειμένου  να ξεκινήσει η αρδευτική περίοδος, όχι όμως και την ληστρική πολιτική της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Δεν συμφωνήσαμε και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με την τιμολογιακή πολιτική που ψήφισαν τα μέλη της Συμπαράταξης  των κ. Γάτσα και Καρανίκα και αυτό θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους.

Προτείναμε η χρέωση να γίνεται ανάλογα με την κατανάλωση του καθενός παραγωγού και πάντα με γνώμονα την στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την επιβίωση.

Δεν είναι δυνατόν μια Δημοτική Αρχή να μην δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και να αδιαφορεί για τους ανθρώπους της επαρχίας και τα προβλήματά τους.

Πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

 

Previous ArticleNext Article