Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Το Μέλλον ξεκίνησε! Μαζί Μπορούμε!

Με την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό Λάρισας, η υποψήφια βουλευτής κ. Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πριν τέσσερα χρόνια, 10.000 και πλέον πολίτες του νομού Λάρισας μου έδωσαν το καλύτερο “βάπτισμα πυρός” που θα μπορούσε να δεχθεί ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και με επέλεξε ως υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ στο Νομό Λάρισας.

Από σήμερα ξεκινάμε και επίσημα τη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Μιας μάχης, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της πατρίδας μας.

Καλώ όλους τους πολίτες του νομού Λάρισας να συμπορευτούμε σε έναν αγώνα έντιμο και ηθικό, σε έναν αγώνα στον οποίο δεν περισσεύει κανένας. Όλοι οι πολίτες ενωμένοι οφείλουμε να δουλέψουμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.

Με βαθιά πίστη στην κρίση των πολιτών, ζητώ την στήριξη όλων, για να φέρουμε τη χώρα μας στη θέση που της αξίζει.

Με αέρα ανανέωσης και με ορμή αισιοδοξίας και ελπίδας, καλώ όλους τους πολίτες του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η συμφωνία Αλήθειας να μετατραπεί σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που έχει ανάγκη ο τόπος.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, γυρνώντας και πάλι κάθε σπιθαμή αυτού του ευλογημένου νομού, για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, πως αξίζει να πάρουμε το μέλλον του τόπου στα δικά μας χέρια.

Με πίστη, αισιοδοξία, δύναμη και γνώση, αφήνουμε πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας.

Η αυτοδύναμη Ελλάδα είναι η Ελλάδα της αισιοδοξίας και του χαμόγελου.

Το Μέλλον ξεκίνησε! Μαζί Μπορούμε!

Previous ArticleNext Article