Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δείχνει το δρόμο

«Οι δυο ομάδες του νομού μας, που έφτασαν στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ, οι παράγοντες τους, οι φίλαθλοι και η διοίκηση του επαρχιακού πρωταθλήματος απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπορεί να αναζωογονηθεί και οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα, αν η πολιτεία κάνει τη δουλειά της».

Με τα λόγια αυτά η πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, από το γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Δαμασιακό, έδωσε το στίγμα των όσων πρέπει να γίνουν, ώστε να γεμίσουν και πάλι τα ελληνικά γήπεδα με φιλάθλους.

Πιο αναλυτικά, στη δήλωσή της η κα Μπίζιου αναφέρει:

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του ΠΟΕ για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Η Ελασσόνα γιορτάζει και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό! Θέλω να συγχαρώ και τους ποδοσφαιριστές, καθώς και τους ανθρώπους του Δαμασιακού, γιατί απέδειξαν πως δεν έφτασαν τυχαία στον τελικό. Τέλος, συγχαίρω τη διοίκηση της ΕΠΣΛ για την σοβαρή δουλειά που επιτελεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Πριν λίγες μέρες η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε με αίσθημα ντροπής και δυσφορίας, για μια ακόμη φορά, έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδας, σε άδειο γήπεδο, με επεισόδια ανάμεσα σε προσκεκλημένους φιλάθλους. Χθες στο κατάμεστο, από φιλάθλους και των δυο ομάδων, γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, χωρίς αστυνομικά μέτρα, όλοι χάρηκαν το θέαμα. Οι δυο ομάδες του νομού μας, που έφτασαν στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ, οι παράγοντες τους, οι φίλαθλοι και η διοίκηση του επαρχιακού πρωταθλήματος απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπορεί να αναζωογονηθεί και οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα, αν η πολιτεία κάνει τη δουλειά της. Συγχαρητήρια σε όλους!

Previous ArticleNext Article