Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Συνεργασία για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πολιτών στον χώρο της Υγείας

Συνάντηση εργασίας με το νέο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη πραγματοποίησε η βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το χώρο της Υγείας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των πολιτών, τη διασύνδεση των νοσοκομείων καθώς και την κατάσταση στα Κέντρα Υγείας του νομού.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η Λαρισαία πολιτικός σε σχετική της δήλωση σημείωσε:

«Επισκέφτηκα σήμερα το νέο Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη στον οποίο ευχήθηκα καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Πρόκειται για έναν γνώστη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας και αυτό αποτελεί ένα πρώτο εχέγγυο επιτυχημένης πορείας. Η πρώτη του απόφαση άλλωστε, με την οποία δίνεται λύση στο πρόβλημα των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς αποδεικνύει, εκτός της ικανότητας του να ιεραρχεί τα άμεσα και σημαντικά προβλήματα  και τον βαθμό της κοινωνικής ευαισθησίας την οποία θα πρέπει να διαθέτουν όλοι όσοι έχουν δικαίωμα υπογραφής σε νευραλγικούς τομείς.

Δήλωσα στο νέο διοικητή την αμέριστη συμπαράσταση μου στο δύσκολο έργο του και του κατέστησα σαφές πως θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα, καθώς και το προσωπικό τους σε ολόκληρο το νομό. Ο δρόμος της συνεργασίας είναι δρόμος ικανοποίησης των προβλημάτων που βιώνει κάθε Ελληνίδα και Έλληνας».

Previous ArticleNext Article