Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Συνάντηση με τον Καπνικό Συνεταιρισμό Ελασσόνας

Την ικανοποίηση τους και τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν τα μέλη του Καπνικού Συνεταιρισμού Ελασσόνας στη βουλευτή της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, με την οποία τους χορηγήθηκε η κρατική ενίσχυση Deminimis.

Η Λαρισαία βουλευτής είχε ζητήσει με επιστολή της στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ενίσχυση των καπνοπαραγωγών της Ελασσόνας καθώς αυτοί είχαν εξαιρεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του τα μέλη του Καπνικού Συνεταιρισμού έθεσαν ακόμα μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως το ασφαλιστικό, την έλλειψη εργατών γης, τα λειτουργικά κόστη σε ρεύμα και πετρέλαιο κλπ.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μπίζιου δήλωσε:

«Ευχαριστώ την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον υπουργό προσωπικά για την αποκατάσταση της αδικίας που υφίσταντο οι καπνοπαραγωγοί της Ελασσόνας. Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους μαχητές της γης ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματα τους, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην ανάπτυξη της χώρας. Το προσεχές διάστημα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που θα έρθει στη βουλή, η κυβέρνηση θα κάνει πράξη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις απέναντι στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας».

Previous ArticleNext Article