Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου – Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Ελασσόνα

w «Πιστεύω πολύ στην Ελλάδα των ίσων ευκαιριών. Πιστεύω πολύ στο δυναμισμό και στην έκτη αίσθηση των γυναικών που κάνουν θαύματα σε όλους τους τομείς. Νομίζω πως η θέση της γυναίκας είναι στην κορυφή και αυτό αποτελεί μία κατάκτηση για την σύγχρονη Ελλάδα. Το επισημαίνω γιατί μετέχω στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος, που στο Νομό Λάρισας δεν εξέλεξε ποτέ στα 45 χρόνια της Μεταπολίτευσης γυναίκα Βουλευτή. Και νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το αρνητικό ρεκόρ και θα σπάσει. Τα μηνύματα είναι θετικά και η Νίκη είναι κοντά. Αυτή η Νίκη θέλω να σας διαβεβαιώσω δεν θα είναι μία προσωπική νίκη. Θα είναι Νίκη της Ισότητας. Νίκη των ίσων ευκαιριών. Νίκη της Ελεύθερης σκέψης».

Τα παραπάνω τόνισε, μιλώντας σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Ελασσόνα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, κλείνοντας έτσι την προεκλογική της εκστρατεία.

Η κα Μπίζιου, την οποία υποδέχθηκαν εκατοντάδες πολίτες, δίνοντας της ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης, έθεσε στην ομιλία της το βασικό διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής.

«Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι η πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια. Είναι οι προοπτικές που ανοίγονται ώστε οι Έλληνες πολίτες να ζήσουν με Αξιοπρέπεια και να μπορέσουν να αναδείξουν τις ικανότητές τους, ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Είναι οι συνθήκες που πρέπει να δημιουργηθούν, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στη χώρα μας, όλοι οι συνομήλικοί μου.

Οι λαμπροί επιστήμονες που επέλεξαν να ζήσουν και να δουλέψουν στο εξωτερικό, στερώντας από τη χώρα μας την πιο μορφωμένη γενιά, από τον πόλεμο και μετά.

Με λίγα λόγια, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην πρόταση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για μια Ελλάδα της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης και των Ελευθεριών σε όλους, και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς, στηρίζεται ακόμα και μετά την συντριβή των Ευρωεκλογών, σε διχαστικές ρητορικές και λαϊκίστικες κορώνες», σημείωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Την Κυριακή, από κάθε γωνιά της χώρας θα σταλεί ένα μήνυμα. Ως εδώ με τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας έρχεται. Μπορούμε να πάμε την Ελλάδα Μπροστά. Να ξαναχτίσουμε μια πατρίδα ενωμένη, αξιοπρεπή που θα φροντίζει όλους και πρωτίστως τους πιο αδύναμους. Την Κυριακή δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος. Η κάλπη  μετά τη νίκη μας στις Ευρωεκλογές είναι και πάλι άδεια και πρέπει να τη γεμίσουμε. Σας θέλουμε λοιπόν όλους στις κάλπες, γιατί σ’ αυτές δημιουργείται το Μέλλον της Χώρας. Και το δημιουργούμε όσοι ψηφίζουμε! Για εμάς Νίκη θα είναι ότι συμβάλει σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Μία Ελλάδα που θα μπορεί να αναπτυχθεί, να παράγει, να δώσει δουλειές. Μία Ελλάδα που θα ξεφύγει από την επιτήρηση και την κηδεμονία. Μία Ελλάδα που θα δημιουργήσει πλούτο για όλους, μέρισμα για όλους, ευκαιρίες για όλους. Αυτή η Ελλάδα χρειάζεται να βαδίσει με σχέδιο και σταθερότητα. Ένα σχέδιο που μόνο η Νέα Δημοκρατία διαθέτει», σημείωσε στην ομιλία της η κα Μπίζιου, η οποία ανέλυσε, περιληπτικά, το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

«Μόνον εμείς που ζούμε και ακούμε καθημερινά τα προβλήματα αυτού του τόπου μπορούμε να τον πάμε μπροστά. Και θα τον πάμε. Γιατί είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και της προκοπής. Γιατί μας εμπνέει αυτός ο τόπος και θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο. Γιατί το αξίζετε οι άνθρωποί του. Η Νίκη έρχεται! Ήρθε! Η μεγάλη πολιτική αλλαγή το βράδυ της Κυριακής θα είναι γεγονός. Ο άνεμος της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού ήδη φυσάει…

Νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το δικό μας στίγμα στην πολιτική. Να της δώσουμε καινούριο περιεχόμενο. Να την κάνουμε και πάλι ελκυστική στους νέους. Σε όλους μας! Να ξανακερδίσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη. Το Μέλλον Ξεκίνησε! Μαζί Μπορούμε! Ζητώ τη στήριξή σας για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Previous ArticleNext Article