Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η ΝΔ εγγυάται το μέλλον της Ελλάδας

Το 13ο Συνέδριο της ΝΔ αποτελεί κομβικό σταθμό στην πορεία της μεγάλης φιλελεύθερης, δημοκρατικής παράταξης. Είναι το Συνέδριο το οποίο έθεσε την ιδεολογική και πολιτική πλατφόρμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη βάση του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας τα πολιτικά χαρακτηριστικά, περιγράφοντας το δρόμο που θα ακολουθήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών»

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την καταληκτική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 13ο Συνέδριο του κόμματος.

«Η ΝΔ με πίστη στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού, με στόχο την αλληλεγγύη στους αδύναμους, με προσήλωση και βαθιά πίστη στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και με στελεχιακό δυναμικό έτοιμο να φέρει εις πέρας το μεγάλο όραμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για μια Ελλάδα σύγχρονη, δυνατή, δημοκρατική και ηγέτιδα στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, προχωράμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες», δήλωσε η κα Μπίζιου και κατέληξε λέγοντας:

«Το μέλλον ξεκίνησε και τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει τη χώρα στο παρελθόν. Οι Έλληνες γνωρίζουν. Η ΝΔ εγγυάται την ασφαλή και δημιουργική πορεία της χώρας σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα».

Previous ArticleNext Article