Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση θα προστατεύσει απόλυτα την ελληνική κτηνοτροφία

Η σαφέστατη και χωρίς καμία παρερμηνεία απάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου  Μητσοτάκη στην συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ πως η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη απέναντι σε όλους όσους παρανόμως προχωρούν σε ελληνοποιήσεις γάλακτος, κρέατος και αντίστοιχων εισαγόμενων προϊόντων , εκμεταλλευόμενοι με τον τρόπο αυτό τον αγώνα του Έλληνα κτηνοτρόφου, αποδεικνύει πως όλα όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά θα γίνουν άμεσα πράξη. Εντατικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε όλο το φάσμα διακίνησης και εμπορίας των προϊόντων.  Η ξεκάθαρη δε, τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη υπέρ της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας δικαιώνει απόλυτα τον προεκλογικό μας αγώνα και τις προσπάθειες χρόνων των Ελλήνων κτηνοτρόφων.
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ στο νόμο της Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Έλληνας Πρωθυπουργος στο περιθώριο της ΔΕΘ.
«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιώντας, ως Πρωθυπουργός πλέον, το παράδειγμα του κτηνοτρόφου από τη Σαμαρίνα, που δίνει καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης, αποδεικνύει περίτρανα τη βούληση της κυβέρνησης να προστατεύσει απόλυτα την ελληνική κτηνοτροφία. Πλέον αναμένουμε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το οποίο, όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, θα δοθεί για διαβούλευση στα τέλη Σεπτεμβρίου», κατέληξε η κα Μπιζιου.
Previous ArticleNext Article