Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο

«Ζητάμε ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Για να βάλουμε τέλος στα διχαστικά μηνύματα και να ενώσουμε τους Έλληνες. Για να κάνουμε πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ και να δημιουργήσουμε συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης για όλους τους Έλληνες».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας στο Μακρυχώρι, παρουσία του νέου Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης κ Διά Βίου Μάθησης κ. Νίκου Λιούπα και δεκάδων στελεχών της ΝΔ και πολιτικών της φίλων.

«Η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο. Αρκετά έχει πληρώσει τις ιδεοληψίες της αριστεράς και τον λαϊκισμό που είχε ως στόχο να εξαπατήσει τους πολίτες. Τώρα όλοι γνωρίζουν. Στις ευρωεκλογές έστειλαν το πρώτο μήνυμα και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου τελειώνουμε οριστικά με το παλιό», τόνισε η κα Μπίζιου, η οποία συνομίλησε με όλους τους πολίτες που βρέθηκαν δίπλα της, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον τομέα της κτηνοτροφίας, των δομών φιλοξενίας στο νομό, καθώς και άλλα προβλήματα του δήμου Τεμπών.

 

Previous ArticleNext Article