Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε κάθε εχθρό που απειλεί την εθνική μας πορεία.

Η Ελλάδα γιορτάζει φέτος την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου δίνοντας αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού που απειλεί τις ζωές μας και δοκιμάζει την ατομική και συλλογική μας υπευθυνότητα.

Την ίδια στιγμή στον Έβρο και στο Αιγαίο οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας στέκονται όρθιες απέναντι σε εκείνους που απειλούν την εδαφική μας κυριαρχία και τα σύνορά μας.

Σε αυτή την συγκυρία, η Επανάσταση του 1821 είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, και αποκτά στη συνείδηση των Ελλήνων τη σημασία ενός εθνικού φάρου αυτογνωσίας και πίστης στις δυνάμεις του Έθνους.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται με γνώμονα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε κάθε εχθρό που απειλεί την εθνική μας πορεία.

Τιμούμε τον ένδοξο αγώνα των προγόνων μας και το αίμα που χύθηκε σε κάθε σπιθαμή του ελληνικού εδάφους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να προοδεύει όχι μόνο γιατί το χρωστάει στην ιστορία της αλλά γιατί το χρωστάει στις γενιές που ακολουθούν.

Είναι χρέος μας αυτή την ώρα  να προτάξουμε το «Εμείς» πάνω από το «Εγώ» ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο των διακοσίων ετών από την επανάσταση του 1821.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους!

Previous ArticleNext Article