Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου από τη Σαμαρίνα: Νέα πορεία για την Ελλάδα χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς

«Η πυξίδα του μέλλοντος της χώρας μας έχει αναγωγή στις παραδόσεις του έθνους μας και στην ομόνοια των Ελλήνων, στοιχεία που αποτέλεσαν διαχρονικές σταθερές ανάπτυξης και προόδου». Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά το τέλος του «Τσιάτσιου», του «Τρανού χορού» που χορεύεται στη Σαμαρίνα την επομένη της Παναγίας.

«Εδώ στο ψηλότερο χωριό της Ελλάδας τιμούμε τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας αναγνωρίζοντας πως η διατήρηση και η συνέχιση τους αποτελεί πρωταρχική αξία για την κοινωνία μας», συμπλήρωσε η κα Μπίζιου.

«Η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και κάνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να αφήσει πίσω την καταστροφική κρίση της περασμένης δεκαετίας. Για να συμβεί αυτό οφείλουμε όλοι μας, ιδιαίτερα ο πολιτικός κόσμος της χώρας, να εργαστεί για την εξάλειψη των παθογενειών που προκάλεσαν την χρεοκοπία. Οφείλουμε στο νέο αυτό ξεκίνημα να εργαστούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής και ενότητας σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Στην πορεία αυτή δεν μπορεί να υπάρξουν διακρίσεις και διαχωρισμοί», κατέληξε η Λαρισαία πολιτικός.

 

Previous ArticleNext Article