Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Άμεση αύξηση της χορηγούμενης ποσότητας καυσόξυλων στους δικαιούχους του ν. Λάρισας

Αναφορά προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη κατέθεσε η βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με την οποία ζητάει την αύξηση της χορηγούμενης ποσότητας καυσόξυλων προς τους κατοίκους της κοινότητας Λιβαδίου του δήμου Ελασσόνας, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ευάγγελο Σιάτρα.

Πιο συγκεκριμένα η Λαρισαία βουλευτής αφού επισημαίνει πως έχει εγκριθεί για φέτος η χορήγηση, στους κατοίκους του Λιβαδίου, ποσότητα καυσόξυλων 4,8 χωρικών κυβικών μέτρων, σημειώνει πως «η εμπειρία έχει δείξει πως η ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα καυσόξυλων για μια οικογένειας της περιοχής, δεδομένου των καιρικών συνθηκών που επικρατούν εκεί το χειμώνα, είναι τουλάχιστον 12 χωρικά κυβικά μέτρα».

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού αλλά και πολλών άλλων δικαιούχων σε όλο το νομό Λάρισας είναι χαμηλοσυνταξιούχοι, άμεσα εξαρτώμενοι από την κρατική στήριξη», σημειώνει επιπροσθέτως στην αναφορά της η κα Μπίζιου και ζητάει από τον αρμόδιο υπουργό να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα.

Previous ArticleNext Article