Λάρισα

ΣΟΚ για ντελιβερά μεσημεριάτικα στη Λάρισα! Πέτυχε ηλικιωμένο να… «ικανοποιείται» από νεαρή στα σκαλιά πολυκατοικίας!

Τα είδε όλα Λαρισαίος ντελιβεράς όταν πήγε να παραδώσει την παραγγελία του σε κεντρική πολυκατοικία στη Λάρισα…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι με την αγορά της πόλης ακόμη ανοιχτή σε πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία της Λάρισας και συγκεκριμένα στη στοά Κουτσίνα. Εκεί με το που μπήκε στην πολυκατοικία ο ντελιβεράς αποφάσισε να μην πάρει το ασανσέρ και να ανέβει με τα πόδια για να δώσει τα καφεδάκια που είχε παραγγελία.

Με το που φτάνει όμως στον ημιόροφο, παθαίνει τεράστιο ΣΟΚ με αυτό που αντικρύζει: μια νεαρή στα σκαλοπάτια σκυμμένη έκανε στοματικό σεξ σε ηλικιωμένο! Προφανώς το (επί πληρωμή το πιθανότερο) «ζεύγος» είχε διαλέξει το συγκεκριμένο σημείο γιατί δεν έχει γραφεία στον ημιόροφο και υπέθεσαν πως όλοι θα πάρουν το ασανσέρ. Αποσβολωμένος ο ντελιβεράς, την ώρα πάντως που το «ζευγαράκι» ήταν ατάραχο αφού απλώς σηκώθηκε η κοπέλα και έκανε στην άκρη με τον «παππού» για να περάσει το παιδί με τους καφέδες… Όπερ και εγένετο! Φυσικά ο νεαρός εργαζόμενος είπε αμέσως για το περιστατικό στους ένοικους της πολυκατοικίας που είχαν κάνει την παραγγελία και έπαθαν και αυτοί ΣΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά ο ηλικιωμένος με τη νεαρή είχαν κάνει φτερά όταν έφτασαν… Ω καιροί ω ήθη! Τι άλλο θα δούμε (και) στη Λάρισα…

larisanew.gr

Previous ArticleNext Article