Ελασσόνα

Σε Κρανιά, Λουτρό, Βαλανίδα και Κεφαλόβρυσο ο Χρήστος Κέλλας

Την Κρανιά, το Λουτρό, τη Βαλανίδα και το Κεφαλόβρυσο επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για το πρόγραμμα της ΝΔ σε σχέση με την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και τη δημόσια ασφάλεια, τονίζοντας:

«Οφείλουμε να στηρίξουμε την πρωτογενή παραγωγή σε στέρεες βάσεις, διασφαλίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξή της. Θέλουμε να δούμε την ελληνική ύπαιθρο να ζωντανεύει ξανά. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, η Λάρισα και τα μεγάλα αστικά κέντρα!

Ειδικότερα, για την κτηνοτροφία, το πρόγραμμά μας προβλέπει συγκεκριμένες ενέργειες, που θα ανακουφίσουν και θα αναθερμάνουν τον κλάδο, αρχής γενομένης από τον έλεγχο των συνόρων. Η Ελλάδα δεν είναι “ξέφραγο αμπέλι”. Τα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, θα ελέγχονται, όχι μόνο για το μεταναστευτικό, αλλά για να σταματήσει επιτέλους το “πανηγύρι” με τα ανεξέλεγκτα “βαφτίσια” των εισαγόμενων προϊόντων. Το γάλα, το κρέας και η φέτα μας θα προστατεύονται μέσω εντατικών και αυστηρών ελέγχων και θα υπάρξουν καλύτερες αποδόσεις στις τιμές.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε, προσφάτως, στην προοπτική της ίδρυσης “Κέντρου Ανάπτυξης Γενετικών Πόρων”, που θα συνεργάζεται με το ΑΠΘ, προκειμένου να αναπτυχθούν και να προστατευτούν νέες εγχώριες φυλές στην αιγο-προβατοτροφία.

Ακόμη, έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ότι θα απαλλάξουμε τους κτηνοτρόφους μας από την υψηλή φορολογία στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής, που θα ακολουθήσουμε, ενώ θα διεκδικήσουμε περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους, παρά την αδράνεια που έδειξε η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι απορίας άξιο πώς η Ιρλανδία εξασφάλισε 100 εκ. ευρώ από την ΕΕ για τη στήριξη της κτηνοτροφίας της, με την ελληνική κυβέρνηση να παρακολουθεί και να μην εγείρει ανάλογες αξιώσεις.

Με τη κυβέρνηση της ΝΔ η υποχωρητικότητα θα σταματήσει, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό. Γνωρίζω, πολύ καλά, ότι αυτό που σας απασχολεί, όπως κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια, ανά την επικράτεια, είναι η δημόσια ασφάλεια. Θα αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα και την ανομία, καταργώντας τον νόμο Παρασκευόπουλου και τον νόμο για το άσυλο, ενώ θα επαναφέρουμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας («τύπου Γ»). Συγχρόνως, θα υποστηρίξουμε το έργο της Αστυνομίας με 1500 άτομα νέο προσωπικό και την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού, προκειμένου να είναι παντού παρούσα και εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα».

 

Previous ArticleNext Article