Αθλητισμός

Σε καλοκαιρινό Camp ποδηλασίας ο ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι η σχολή ποδηλασίας μας, θα πάρει μέρος στο καλοκαιρινό CAMP ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στην κατασκήνωση «Καλύβας» στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ από 04/07/2016 έως 12/07/2016. Φίλοι ή συγγενείς των παιδιών μπορούν να συμμετέχουν στο 9 ήμερο διακοπών ακόμα κι αν δε παρακολουθούν τη Σχολή Ποδηλασίας.
Η παιδική κατασκήνωση ΄΄ΚΑΛΥΒΑΣ’’ (Κalivas.net) βρίσκεται στην ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ μέσα σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο πευκοδάσος 200 στρεμμάτων και συνδυάζει τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών – σε ένα οργανωμένο και ασφαλή χώρο – με πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Η σχολή ποδηλασίας του Π.Α.Σ «ΠΗΝΕΙΟΣ» αποφάσισε την συμμετοχή στο συγκεκριμένο camp, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία της ομαδικής ζωής σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την διαμονή σε μια από τις ωραιότερες κατασκηνώσεις της χώρας. Ακόμα στη κατασκήνωση μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές από άλλα ποδηλατικά σωματεία. Τα ποδήλατα των παιδιών θα μεταφερθούν με τρέιλερ, ενώ τα παιδιά με τα λεωφορεία της κατασκήνωσης.
Ενημερωθείτε για το κόστος του camp για τις 9 ΗΜΕΡΕΣ (8 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ στα τηλεφωνα παρακατω…ωστόσο πολλά παιδιά που τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ των γονιών τους είναι συμβεβλημένα με την κατασκήνωση, έρχονται ΔΩΡΕΑΝ.
Επίσης ΔΩΡΕΑΝ έρχονται τα παιδιά χαμηλόμισθων ασφαλισμένων του ΙΚΑ και ανέργων μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ (οι εγγραφές ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν 04/05/2016 μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ).’Ολα τα υπολοιπα ταμεία ανοίγουν ένα- ένα και για αυτό πρέπει να είστε ενήμεροι.
Συνοδοί αποστολής θα οι προπονήτριες της Σχολής,
Δέσποινα Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα –προπονήτρια και αθλήτρια ποδηλασίας τηλ επικοινωνιας 6944255177
και Ευαγγέλου Εύη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής -προπονήτρια ποδηλασίας τηλέφωνο επικοινωνίας 6974024059.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

Previous ArticleNext Article