Λάρισα

Σε εκδήλωση στη Λάρισα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας», στη Λάρισα, στο Larissa Imperial, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 μ.μ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας η κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ.Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ ΄Αννα Καραμανλή , Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μαρία Συρεγγέλα και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χρήστο Καπετάνο.

«Για τη Νέα Δημοκρατία η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι εθνική προτεραιότητα. Η στήριξη όλων  των οικογενειών και κυρίως των νέων ζευγαριών, αποτελεί προσωπική δέσμευση του Προέδρου της ΝΔ,Κυριάκου Μητσοτάκη» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.

Previous ArticleNext Article