Ελασσόνα

Σελίδα στο FB για να βοηθηθεί η πυροπαθής οικογένεια από τα Γεράνεια Ελασσόνας

Την σελίδα στο Facebook θα την βρείτε ως εξής: Βοηθάμε την πυροπαθή οικογένεια από τα Γεράνεια, Ελασσόνας και έχει δημιουργηθεί προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια που έχασε το μαγαζί της, ένα μίνι μάρκετ στα Γεράνεια Ελασσόνας από φωτιά που ξέσπασε μέσα.

Η οικογένεια βρίσκεται σε δεινή θέση μετά την καταστροφή, καθώς κάηκε και το μισό σπίτι. Η εξαμελής οικογένεια από την μια στιγμή στην άλλη είδε να καταστρέφονται σχεδόν όλα τα υπάρχοντά της γι’ αυτό ζητάει την βοήθεια του κόσμου, έτσι ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Δείτε όσα αναγράφονται στην συγκεκριμένη σελίδα του FB:

F
«θα ήθελα να σας πω πως στις σημερινές εποχές τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες οικογένειες. Όποιος έχει την καλή διάθεση ας αφιερώσει δύο λεπτά από τον χρόνο του διαβάζοντας αυτό το κείμενο.
Μια εξαμελής οικογένεια μικρής τάξης στα Γεράνεια του νομού Λαρίσης βιώνει την απόλυτη πτώχευση καθώς είχε ένα μίνι μάρκετ το οποίο άρπαξε φωτιά από άγνωστη αιτία και δυστυχώς δεν ήταν ασφαλισμένο. Επιπρόσθετα κάηκε και το μισό σπίτι δίπλα από το μαγαζί και οι ζημιές κυμαίνονται άνω των εξήντα χιλιάδων ευρώ. Το μαγαζί αυτό ήταν η μόνη πηγή εσόδων της εξαμελής οικογένειας και για αυτόν τον λόγο ζητάμε την βοήθεια σας για να ξεκινήσουν από την αρχή.

F2
Όποιος μπορεί να δώσει κάτι από το υστέρημά του στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό ώστε να βοηθήσει όσο γίνεται.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ. 397/686844-49
IΒΑΝ GR1501103970000039768684449 ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΟΡΗ)
Παρακαλώ να αναγράφετε στην κατάθεση σας ως αιτιολογία Δωρεά.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Previous ArticleNext Article