Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου: «Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες σε όλα τα επίπεδα»

«Ο διάλογος με τους πολίτες  αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες των δημοκρατικών διαδικασιών, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης. Δεν υπάρχει πιο άμεσο και πιο τίμιο μήνυμα, από αυτό που στέλνουν οι ίδιοι οι πολίτες προς τους ανθρώπους με θέσεις ευθύνης. Κι εμείς, με χαρά ξεκινάμε τον ανοιχτό διάλογο με όλους, ακούμε τη φωνή των πολιτών, τις ανησυχίες, τις προτάσεις, αλλά και τις επιθυμίες τους» σημειώνει η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», με αφορμή τον διάλογο τόσο με τους φορείς, όσο και με τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους δημότες.

Με σύνθημα «Εσείς έχετε τον λόγο! Κι εμείς ακούμε», η δημοτική παράταξη «Λάρισα Μπροστά!» εμπλουτίζει τη διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη –με τη χρήση ενός ειδικού ερωτηματολογίου, το οποίο είναι ανοιχτό προς όλους.

Η ουσιαστική και άμεση επικοινωνία με τους πολίτες διενεργείται με την προσωπική επαφή, τόσο της ίδιας της κ.Καραλαριώτου, όσο και των υποψηφίων συμβούλων, με επισκέψεις στις γειτονιές, στις λαϊκές αγορές, στο κέντρο αλλά και τις συνοικίες, ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες, τους χώρους πολιτισμού, τους χώρους αθλητισμού, τους χώρους εκπαίδευσης και υγείας –διαδικασία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. «Το πιο σημαντικό για μας είναι να είμαστε κοντά στους πολίτες, σε μια διαρκή διαδικασία διαλόγου, για να τους ακούμε», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

«Η Λάρισα σε κάθε γειτονιά της, σε κάθε περιφερειακό της διαμέρισμα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Εξακολουθεί να χρειάζεται δράσεις και λύσεις που θα κάνουν την πόλη μας πιο νοικοκυρεμένη, πιο καθαρή, πιο ανθρώπινη, πιο ασφαλή και πιο σύγχρονη. Θέλουμε να καταγράψουμε τα προβλήματα και να ακούσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις όλων των Λαρισαίων, για να τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας, το οποίο ετοιμάζουμε, για την επόμενη μέρα της Λάρισας. Για αυτόν τον λόγο, η γνώμη των πολιτών, όλων των πολιτών, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα –και συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια μας. Εσείς έχετε το λόγο! Κι εμείς ακούμε», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου έχει ήδη ξεκινήσει η επικοινωνία και οι συναντήσεις με τους επιστημονικούς, κοινωνικούς, αλλά και επιχειρηματικούς φορείς της Λάρισας, προκειμένου κι εκείνοι να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους σε τούτη τη δημοκρατική διαδικασία.

Όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, μπορούν να βρουν το ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.surveymonkey.com/r/LarisaMprosta

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Συνδυασμού στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/renakaralariotou

@renakaral

Website: https://www.karalariotou.gr

Previous ArticleNext Article