Αθλητισμός

Πόσα ζητάει ο Κούγιας για να δώσει την ΑΕΛ

Υπάρχει ενδιαφέρον από δυο επιχειρηματίες.

Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Αλέξη Κούγια για να αποχωρήσει από την ΑΕΛ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία, καθώς, όπως είναι λογικό, ο γνωστός ποινικολόγος ζητάει το κατάλληλο αντίτιμο από τους ενδιαφερόμενους.

 

Ο Αλέξης Κούγιας έχει το 89% των μετοχών μέσω της εταιρείας «Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ», το 1% ανήκει στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μάρκου και το υπόλοιπο 10% είναι το Ερασιτέχνη.

 

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» ζητά ένα ποσό άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές του, καθώς, τονίζει ότι πρόκειται για τα χρήματα που έχει βάλει στον σύλλογο έως τώρα. Ένα εκατομμύριο έβαλε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τον περασμένο Οκτώβριο, 250.000 ευρώ είναι τα χρήματα της εγγυητικής, 500.000 ευρώ δαπανήθηκαν για την ενοικίαση της «AEL FC Arena» και 3,25 εκατομμύρια ευρώ είναι η αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ. Δηλαδή, των 37 (μαζί με τους δανεικούς) ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην ΠΑΕ.

 

Παράλληλα, στο «Goal» γίνεται λόγος για ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών, που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, θα κάνουν κίνηση για την ομάδα, μόνο αν εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League.

Πηγή: sport-fm.gr

Previous ArticleNext Article