Ελασσόνα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Λίλη Αλεξούλη

Η Λίλη Αλεξούλη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο άλμα εις μήκος αφήνοντας στη δεύτερη θέση την περσινή πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.

Η κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξήχθη στην Πάτρα, προσγειώθηκε στα  6,44 μ. (2,5), ενώ με κανονικές συνθήκες προσγειώθηκε στα 6,16 μ. (1,7), με την Παπαχρήστου να κάνει άλμα στα  6,29 μ. (3,2).

Την τρίτη θέση κατέλαβε η  Ανδριάνα Γράβαλου με 6,17 μέτρα. Η νεάνιδα Χριστιάνα Μάρκου, η οποία φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με άλμα στα 6,06 μ. με ευνοϊκό όμως άνεμο (2,7), κατέλαβε την πέμπτη θέση και συνεχίζει να κυνηγά το όριο (6,10 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

«Δεν μου πάει ο αγώνας όταν έχει άνεμο. Έκανα πολλά λάθη και έβγαινα πολύ μπροστά. Δεν είναι στο μυαλό μου το όριo. Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχει πρόβλημα και κάτι δεν πάει καλά στους αγώνες.

Είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να παρουσιάσω καλύτερη εικόνα και από εκεί και έπειτα θα συνεχίσω τους αγώνες μου και θα παλέψω για κάτι καλύτερο», δήλωσε η Λίλη Αλεξούλη.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

ΦΩΤΟ: eurokinissi

Previous ArticleNext Article