Ελασσόνα

Προσκλητήριο συσπείρωσης για ίδρυση νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Η άτυπη Επιτροπή Πρωτοβουλίας απευθύνει Ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους ενεργούς δημότες να συναντηθούν την ΠΕΜΠΤΗ, 1 Νοεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. στην ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Ελασσόνας για την ίδρυση μιας νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης που θα φέρει ΑΛΛΑΓΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε ολόκληρο το Δήμο Ελασσόνας.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων των δημοτών, των νέων και των μεγαλυτέρων, να σταματήσουμε τον κατήφορο που πήρε ο Δήμος Ελασσόνας και έφτασε πλέον στο τέλμα του μαρασμού και της γενικότερης απραξίας και να τον οδηγήσουμε στην Ανάπτυξη και τον Εκσυγχρονισμό.

Είναι καιρός πια, να ξεφύγουμε από τα στενά κομματικά δεσμά των προηγουμένων δημάρχων και να εκλέξουμε μια νέα δημοτική αρχή ακομμάτιστη, ανεξάρτητη, ενωτική, μακριά από οποιαδήποτε διαπλεκόμενα συμφέροντα, που θα δώσει νέα πνοή και δύναμη στην πραγματική Ανάπτυξη της περιοχής, με έργα Πολιτισμού και Εκσυγχρονισμό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ, στην πόλη και σε όλα τα χωριά της Ελασσόνας.

Για τον σκοπό αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα πιστεύουν, να συζητήσουμε όλα τα μεγάλα και τα μικρά προβλήματα του Δήμου μας καθώς και τις νέες προοπτικές του με μια νέα και Δημιουργική δημοτική αρχή, που θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στα προβλήματα όλων των δημοτών, χωρίς κομματικές ή όποιες άλλες διακρίσεις.

Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους και τις νέες να πλαισιώσουν δυναμικά τη νέα δημοτική κίνηση για να λάβουν την τύχη του Δήμου στα χέρια τους.

                                                      Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας

 Κώστας  Γ. Σαχινίδης, διδάκτορας Κοινωνιολογίας, Πολιτικός Επιστήμων

 

Previous ArticleNext Article