Ελασσόνα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πανελλήνιας διοργάνωσης “Φέτα 2018”

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία, τα εγκαίνια και η επίσημη έναρξη της πανελλήνιας διοργάνωσης Φέτα 2018.

Με βαρυσήμαντο μήνυμα του επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων Phil Hogan ξεκινησαν οι εργασίες της  διοργάνωσης, με το θεσμικό συνέδριο να στοχεύει στην ανάλυση του παρόντος και του μέλλοντος του διασημότερου ΠΟΠ προϊόντος της πατρίδας μας, της Φέτας.

Ακολούθησε ο αγιασμός από τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τόνισε πως η συγκεκριμένη γιορτή είναι ένα από τα μεγάλα, συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελασσόνας, ενώ  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, εξέφρασε την πεποίθηση πως “η εθνική πολιτική για τη φέτα είναι η σύναψη εμπορικών συμφωνιών που προστατεύουν το εθνικό μας προϊόν.

Την εκδήλωση της επίσημης έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους, οι Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές κ.κ Κέλλας, Μπαργιώτας και Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην έπαρχος κ. Μαρία Μαμάρα,  ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, στελέχη κομμάτων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, , στελέχη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, πολιτευτές και επιχειρηματίες του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article