Αθλητισμός

ΠΟΕ – Αβέρωφ 2-0: Εύκολη νίκη για την ομάδα της Ελασσόνας

Σε ένα Κυριακάτικο ηλιόλουστο χειμωνιάτικο απόγευμα με καλές καιρικές συνθήκες αλλά με μικρή προσέλευση φιλάθλων, ο ΠΟΕ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ DE-TOX πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη επί του ΑΒΈΡΩΦ με σκορ 2-0.

Έχοντας αρκετές απουσίες (Ματουλας,Πεπκολαι, Σουγλης ,) οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν αγωνίσθηκαν στην ενδεκάδα ο ΠΟΕ κέρδισε άνετα με σκορ 2-0 το φιλότιμο ΑΒΈΡΩΦ, καθαρίζοντας τον αγώνα από το Α ημίχρονο με σκόρερ τον Μπαρλαγιαννη με ωραία κεφαλιά, στο 28 λεπτό, και με στο 32 λεπτό με δυνατό χτύπημα φάουλ του Λαζαρίδη.

Το φιλμ του αγώνα

2′ σουτ του Καραγκούνη μπλοκάρει ο Παπαδημητρίο
28′ κεφάλια του Μπαρλαγιαννη και παρά την απόκρουση του Παπαδημητρίου η μπάλα καταλήγει στο γάμα της εστίας του γράφοντος το 1-0 για τον ΠΟΕ μέσα σε πανηγυρισμούς.
24′ ωραία σουτ του Καραγκούνη απέκρουσε σωτηρία ο Παπαδημητρίου.
32′ με δυνατό χτύπημα φάουλ ο Λαζαρίδης έγραψε το 2-0 για τον ΠΟΕ.
55′ πλασέ του Λαζαρίδη και αποκρούει ο Παπαδημητρίο
60′ δυνατό σουτ του Χαμου και αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδημητρίου.
75′ μοναδική ευκαιρία με τον Ζηρδελη ο οποίος πλασάρει ελάχιστα άουτ
ΠΟΕ (Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης (80′ Μουστάκας), Λαγός, Περτζιόνι, Χάμος, Αθανασούλης, Καραγκούνης, Παναγιώτου (50′ Ζηρδέλης), Μπαρλαγιάννης (73′ Γκαντούνας), Λαζαρίδης (85′ Πετάνι).
Αβέρωφ (Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Μίλλερ, Μήτσιος, Μούτσα (84′ Σεμιλιέτωφ), Λιλολάρι, Αλατάς, Παρλάντζας, Μπαστούνης, Ντέκας (72′ Στεργίου), Χάνι (55′ Γραμμένος), Μπαρούτας (78′ Ταστεμερίδης).
Διαιτητής :Μπραμης, Βοηθοί: Νικζας Νακας
\
*Χρήστος Αγοραστός

 

Previous ArticleNext Article