Λάρισα

Πλούσιο θέαμα με 129 εκδηλώσεις στο Μύλο των Ξωτικών

Συνολικά 129 εκδηλώσεις περιλαμβάνει φέτος η διοργάνωση του 7ου Μύλου των Ξωτικών. Το πλούσιο θέαμα, μεταφράζεται σε χορό και μουσική, συναυλίες, επιδείξεις, θέατρο, σκάκι, μπαλέτο, έθιμα διαφόρων περιοχών της χώρας, θεατροπαιδαγωγική δράση…

Από το Κορδελιό, την Κέρκυρα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμπάκα, την Αθήνα και, φυσικά, τα Τρίκαλα… οι 129 εκδηλώσεις είναι πηγή έμπνευσης, σημείο αναφοράς, χώρος κεφιού για μικρούς και μεγάλους.

Οι 119 εκδηλώσεις εντός Μύλου, οι 7 εκδηλώσεις στο κέντρο των Τρικάλων, οι 2 ομάδες εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η εκδήλωση για την ημέρα των ΑμεΑ, μαζί με τις πρόσθετες δραστηριότητες και τις άλλες 13 δωρεάν δράσεις, συγκροτούν την πλέον πλήρη διοργάνωση σε όλη τη χώρα.

Μαζί με τις χριστές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Τρικκαίων και αυτές του Μουσείου Τσιτσάνη, η πόλη των Τρικάλων μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό εργαστήρι χαράς, πολιτισμού και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Οι εκδηλώσεις βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών, milosxotikon.gr, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (trikalacity.gr) αναρτώνται σταδιακά και οι λοιπές εκδηλώσεις.

Ολο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article