Λάρισα

Πλήθος εκδηλώσεων στην Agrothessaly για αγρότες και κτηνοτρόφους στη Λάρισα

Ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης θα εγκαινιάσει την ερχόμενη Πέμπτη, την 11η Εκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και η HELEXPO, στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης.
Επίσης ιδιαίτερα ελκυστικό είναι πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης .

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το τετραήμερο της έκθεσης, που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και η HELEXPO ΔΕΘ , με το Πανεπιστήμιο και το ΑΤΕΙ Θεσσαλίας να συμμετέχουν στην έκθεση οργανώνοντας και δυο μεγάλες και ξεχωριστές επιστημονικές – ενημερωτικές ημερίδες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και υπηρεσίες υποστήριξης της έρευνας και της καινοτομίας στην αγροτική παραγωγής ενώ ο ΕΛΓΟ Δήμητρα θα πραγματοποιήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τις ελληνικές βελτιωμένες ποικιλίες. Στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ θα ενημερώσουν για τη σωστή συμπλήρωση της δήλωσης ΟΣΔΕ, ορκωτός λογιστής θα μιλήσει με θέμα «Αγρότες: Φορολογικό και Ασφαλιστικό», ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις.

 

Previous ArticleNext Article