Ελασσόνα

Πιέσεις από τους κατοίκους της Καρυάς στον Ευαγγέλου – Δυναμική κινητοποίηση στο δημαρχείο – ΦΩΤΟ

Στο Δημαρχείο Ελασσόνας συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να συναντήσουν το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου και να του εκθέσουν το πρόβλημα που προκαλεί η υπολειτουργία των γραφείων της κοινότητας.
Με επικεφαλής τον πρόεδρο της κοινότητας Γ. Σακελλαρίδη, δεκάδες κάτοικοι της Καρυάς προχώρησαν σε δυναμική κινητοποίηση διεκδικώντας τη λειτουργία των γραφείων της κοινότητας σε καθημερινή βάση (Δευτέρα – Παρασκευή) και όχι μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα, όπως έχει προγραμματιστεί από το δήμο.

EL2
Ο κ. Ευαγγέλου αναγκάστηκε – σε ημέρα που ούτως ή άλλως δέχεται τους πολίτες – λόγω του πλήθους των διαμαρτυρόμενων να δώσει προτεραιότητα στους κατοίκους της Καρυάς και να συζητήσει μαζί τους το πρόβλημα, ωστόσο προσπάθησε να υποβαθμίσει το πρόβλημα και να το αποδώσει στις υπηρεσιακές ανάγκες του δήμου.

EL3
Μετά τις έντονες πιέσεις των κατοίκων, η διοίκηση του δήμου έδειξε να αντιλαμβάνεται την ανάγκη λειτουργίας της κοινότητας και δεσμεύτηκε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου το γραφείο θα λειτουργεί με έναν υπάλληλο καθημερινά προς εξυπηρέτηση των κατοίκων και επαγγελματιών της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από την Ελασσόνα, την έδρα των υπηρεσιών του δήμου.
Πηγή: leukipoli.com

Previous ArticleNext Article