Ελασσόνα

Πασχαλινές Ευχές ΣΕΠΕ Ελασσόνας

Γιορτάζουμε σε λίγες μέρες μια από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπρές γιορτές της χριστιανοσύνης, τη γιορτή του Πάσχα. Το φετινό Πάσχα βρίσκει την Πατρίδα μας να αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πολυδιάστατη δοκιμασία μιας υγειονομικής απειλής. Οι νέες συνθήκες που βιώνουμε έως και σήμερα όλοι μας, δεν μας λύγισαν και δεν πρέπει να μας λυγίσουν.
Τα Πάθη και η Ανάσταση, η δοκιμασία και ο θρίαμβος, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τον οδηγό μας σε δύσκολες και σκληρές εποχές.
Για πρώτη φορά δεν θα βιώσουμε (με την παρουσία μας) μέσα από τη μυσταγωγία της Μεγάλης Εβδομάδας τα σεπτά Πάθη του Χριστού και τη σταυρική θυσία. Δεν θα γιορτάσουμε  στη συνέχεια την Ανάσταση, που συμβολίζει τη νίκη της ζωής και στέλνει το μήνυμα της αγάπης και της λύτρωσης.
Παρ’ όλα αυτά  όμως οφείλουμε,να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία όλοι μας, για την επιστροφή στην κανονικότητα, έχοντας σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία.

Κάθε Σταύρωση και μια Ανάσταση….και σε αυτήν την Ανάσταση προσδοκούμε το Φως της Ανάστασης να φωτίσει το σκοτάδι,για τον ευλογημένο τούτο τόπο και να ξεπεράσουμε  αυτόν τον Γολγοθά μέσα σε δύσκολους καιρούς στους οποίους δοκιμάζονται στο μέγιστο οι αντοχές και οι αντιστάσεις μας.
Ευχόμαστε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για τον τόπο μας.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία!!

                                                                                                                                                                                                                             Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

                 Η Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

         Παπαδοπούλου Ευαγγελία                                Βαλδούμας  Χαράλαμπος

 

 

 

Previous ArticleNext Article