Κόσμος

Πασίγνωστη πορνοστάρ έκανε ελληνικό τατουάζ από το… Google translate και δεν φαντάζεστε τι γράφει

Στα χνάρια της Holly Hagan, η οποία έγινε γνωστή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στο reality της ακολασίας Geordie Shore, αλλά και για το περίφημο τατουάζ της στα ελληνικά, με τη βοήθεια του… Google translate, βάδισε η Nicole Aniston.
Και ναι, η διεθνούς φήμης Αμερικανίδα πορνοστάρ έγινε viral στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά όχι για τις επιδόσεις της on camera, αλλά για το αποτυχημένο τατουάζ της που μόλις έγινε αντιληπτό από όσους ξέρουν ελληνική γραφή, έδωσε τροφή για διθυραμβικά σχόλια.
Και πώς όχι, αφού ο tattoo artist που της το χτύπησε αναζήτησε τη βοήθεια του διαδικτύου για να ικανοποιήσει την επιθυμία της…

H ξανθιά σεξοβόμβα, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες πορνοστάρ του πλανήτη, με πλούσιο βιογραφικό και πολλά… χιλιόμετρα στη «ροζ» βιομηχανία του ακατάλληλου θεάματος έκανε επίδειξη του καλογυμνασμένου σώματός της, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο.


Μόνο που αυτή τη φορά τα βλέμματα έκλεψε, όχι το κορμί της αλλά το νέο της τατουάζ που γράφει «ευτυχισμένος, ασφαλή και λοιπόν»!


Προφανώς ήθελε να γράψει «Happy, Safe and Well», με το Well, σύμφωνα με τα ξένα μέσα να προέρχεται από το Wellbeing της ευεξίας, καθώς η Aniston είναι vegan, ωστόσο δείτε τι κατάφερε τελικά…
Πηγή: newsbomb.gr

Previous ArticleNext Article