Αθλητισμός

Παιδής και Θεοδωράκης στη Ρώμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης

Πάντα κοντά στον Ελασσονίτη αθλητή Χρήστο Θεοδωράκη βρίσκεται ο Θανάσης Παιδής.

Ο Χρ. Θεοδωράκης αυτές τις ημέρες αγωνίζεται στη Ρώμη, μέλος της ελληνικής αποστολής η οποία συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης.

Στο πλευρό του για ακόμη μία φορά ο Θανάσης Παιδής, καθώς είναι γνωστό ότι στηρίζει τον αθλητή διαχρονικά τόσο στη φάση της προετοιμασίας, όσο και στις παρουσίες του σε μεγάλες διοργανώσεις της πάλης.

Παράλληλα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Θανάσης Παιδής είναι τιμητικά ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής Ομάδας που λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευκαιρία για χρήσιμες εμπειρίες. Μεταξύ αυτών είναι και οι συναντήσεις με διεθνείς αθλητικούς παράγοντές και μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης με στόχο την προαγωγή του αθλήματος, αλλά και την διαμόρφωση όλων εκείνων των προϋποθέσεων ώστε να αποτελέσει μέσο ανάπτυξης για την Ελλάδα και ειδικά για τη Θεσσαλία.

«Το αρχαίο ελληνικό άθλημα της πάλης, με τις βαθιές ρίζες που έχει στην ελληνική ιστορία, μπορεί να συνδυαστεί με το παγκόσμιο brand name του Ολύμπου, ώστε από κοινού να αποτελέσουν ισχυρό πόλο έλξης για την περιοχή μας. Για να γίνει αυτό απαιτούνται σκληρή δουλειά και συνέργειες σε όλα τα επίπεδα. Εργαζόμαστε ώστε να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article