Αθλητισμός

Πέρασε και από την Γιάννουλη ο Οικονόμος

Την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γιάννουλη, με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 0 – 1, χάρις σε τέρμα του Βαγγέλη Ζηρδέλη στο 61′.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έφτασε τους 24 βαθμούς απέχοντας τέσσερις πόντους από την κορυφή και τον Ηρακλή Λάρισας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τον ΠΟΕ στην Ελασσόνα). Στον αντίποδα, η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη έμεινε μακριά από τις νίκες για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική.

«Δράστης» της αναμέτρησης χαρακτηρίστηκε ο Βαγγέλη Ζηρδέλης που με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Λάζαρος Κουμπούρας έκανε μια βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Αντώνη Πούτα, ο οποίος σέντραρε για τον Βαγγέλη Ζηρδέλη, που με καρφωτή κεφαλιά κέρδισε τον Μαστοροδήμο, για το 0 – 1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκρο της συνάντησης, χαρίζοντας έτσι το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (74′ Γκουντρουμπής), Σέτζας, Σουφχάρας, Ευαγγέλου (49′ Αμπατζίδης), Θώμος, Πετράκης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (74′ Πουρνάρας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος (55′ Δραχαλίβας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Γκαμπέτας (62′ Παληγιάννης), Καραλούλης, Ζηρδέλης (90+1′ Καραΐσκος), Τόλιος (90+2′ Κακαράντζας), Ντούφας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Παραφέστας, Ντελέζος Θ.

25467844_10214759549052227_418790421_o

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article