Ελασσόνα

Πάντα κοντά στους κατοίκους του Σαρανταπόρου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνάντηση με φορείς του Σαρανταπόρου είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του χωρίου κ. Ιωάννης Βαΐτσης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δημήτρης Κλεισιάρης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιφιγένεια Γεωργάκη.

Στο πλαίσιο της επαφής συζητήθηκαν παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Σαρανταπόρου, καθώς και ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων για το 2020.

Οι φορείς του Σαρανταπόρου ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό  για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου Λιβάδι – Σαραντάπορο, τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο προς Σαραντάπορο, καθώς και για τη στήριξη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωρίου. Παράλληλα, ζήτησαν την αναβάθμιση του εορτασμού της Μάχης τους Σαρανταπόρου, με εμπλουτισμό των εκδηλώσεων, όπως επίσης και την ανάδειξη του Πολεμικού Μουσείου Σαρανταπόρου ώστε να αποτελέσει περαιτέρω πόλο έλξης για την περιοχή.

Ο κ. Παιδής συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Βαΐτση και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν και την μεγάλη αγάπη που δείχνουν για τον τόπο τους, ενώ δήλωσε ότι οι παρεμβάσεις – βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο θα συνεχιστούν. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των κατοίκων για την ανάδειξη του χωρίου, του πολιτισμού και της παράδοσης» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article