Αθλητισμός

Πάλι ισόπαλος ο Οικονόμος στην Τσαριτσάνη

Μπορεί εκτός έδρας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης να αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματικός αλλά στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Τσαριτσάνης δυσκολεύεται να φθάσει στην επικράτηση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και κόντρα στην ποιοτική ομάδα των Μετεώρων, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται μάλλον δίκαιο, με βάση την συνολική εικόνα των αντιπάλων.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα – για μία ακόμη φορά – βρέθηκαν να “κυνηγούν” το σκορ στην έδρα τους, ισοφάρισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και προσπάθησαν για την ολοκληρωτική ανατροπή αλλά κάτι τέτοιο ήταν αρκετά δύσκολο με δεδομένη την ικανότητα των φιλοξενουμένων.

Σε κάθε περίπτωση, οι Τσαριτσανιώτες παραμένουν τέσσερις βαθμούς πάνω από την διαχωριστική γραμμή αλλά χρειάζεται διαρκής εγρήγορση για να ανανεώσουν την παραμονή τους στην Γ΄ Εθνική.

Στο 7′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση με τον Χατζή να σουτάρει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 34′ μετά από κόρνερ του Μπαλογιάννη ο Χάμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 52′ οι Καλαμπακιώτες απείλησαν με σουτ του Λίτσιου που απέκρουσε ο Νούσιας, ενώ στο 66′ σουτ του Μπαλογιάννη από καλή θέση έφυγε άουτ και στο 70′ γυριστό σουτ του Κουμπούρα εξουδετέρωσε ο Ζαρόπουλος.

Στο 73′ τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μαρούδα μετά από σέντρα του Λίτσιου από αριστερά, ενώ στο 85′ ο Βασίλης Γκαμπέτας εξ΄ επαφής ισοφάρισε σε 1 – 1. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του Γαλάνη και αρχικό σουτ του Κατσαμάγκα που απέκρουσε ο Ζαρόπουλος.

Στο 90’+1′ ο Κατσαμάγκας με δυνατό σουτ προσπάθησε για το νικητήριο γκολ αλλά – έστω και ασταθώς – ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απέκρουσε, χωρίς να υπάρξει συνέχεια στην φάση.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Λαμιώτη Νίκου Παπακωνσταντίνου (βοηθοί οι Βασίλης Καλύβας – Χρήστος Δόσκορης), ο οποίος “κιτρίνισε” τους Μουλτσιά (37′) – Καλφούντζο (54′) των γηπεδούχων και τους Ιωαννίδη (14′) – Μαρούδα (73′) – Παπαευθυμίου (85′) – Ζήση (87′) των φιλοξενουμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Noύσιας, Καλφούντζος (87′ Περτζιόνι), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Γκαμπέτας, Μουλτσιάς (62′ Κατσαμάγκας), Μπαλογιάννης (74′ Καραλούλης), Χατζής (82′ Ντούφας).

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ (Γιώργος Τσουκαλίδης): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου, Λίτσιος (77′ Πολυζόπουλος), Ουζούνογλου (90’+2′ Ανδρεόπουλος), Μαρούδας, Κιάκος, Ιωάννου (89′ Μανώλης).

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article