Ελασσόνα

Ο συνδυασμός “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” σχολιάζει την απάντηση του Ν. Ευαγγέλου

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” σχολιάζει την απάντηση του κ. Ευαγγέλου στην ανακοίνωση του κ. Ν. Γάτσα για την Τσαριτσάνη και το Λιβάδι.

“Συνεχίζοντας την πάγια τακτική του ο απερχόμενος δήμαρχος, προσπαθεί να εμφανίσει τις αυτονόητες, αναγκαίες και απαραίτητες υποχρεώσεις μιας εν ενεργεία δημοτικής αρχής, ως έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, ως έργα «πνοής και προόδου».

 Θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει πως οι κάτοικοι του δήμου μας δεν ξεγελιούνται με “καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς”. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά αν έγινε προσπάθεια και πολύ περισσότερο αν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά τους, αν βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής τους, αν πραγματοποιήθηκαν έργα που μπορούν να συμβάλουν στην επισκεψιμότητα, στην ενίσχυση του εισοδήματος, στην αύξηση της απασχόλησης.

 Ο κ. Ευαγγέλου, περιορίζεται – αντί να απολογείται για πέντε χρόνια απουσίας στρατηγικού σχεδιασμού και έργων – στο να καταγγείλει την προηγούμενη δημοτική αρχή για το κλείσιμο του Λυκείου κατά τη διάρκεια της θητείας της, πράγμα άδικο και ψευδές, καθώς γνωρίζει πως ο δήμος είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για το θέμα, μη δυνάμενος να τροποποιήσει την προειλημμένη τότε απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Αν αυτή η αναφορά του, νομίζει ότι του δίνει άφεση αμαρτιών για την αισθητή απουσία των ουσιαστικών έργων και παραμβάσεων της δημοτικής του αρχής, ας το κρίνουν οι συμπολίτες μας στις προσεχείς εκλογές.

 Είναι πάντως ευχάριστο να μας παραθέτει ο κ. Ευαγγέλου – έστω και προεκλογικά- τον προγραμματισμό αναγκαίων έργων για την ιστορική κοινότητα, μετά από 5 χρόνια μελέτης… Υποσχόμαστε πως ως επόμενη Δημοτική Αρχή θα είναι στις προτεραιότητές μας.”

Previous ArticleNext Article